FORENINGEN / Fællesskabet

Fællesskabet

Andelsboligforeningen Egen er en aktiv forening med god opbakning til det sociale fællesskab. Der er tradition for gullash-fest, sommerfest og to årlige vedligeholdelsesdage. Nedenunder kan du se billeder med udpluk fra nogle af arrangementerne.
Vedligeholdelsesdag den 30. maj 2021
 
Søndag den 30. maj blev den halvårlige vedligeholdelsesdag afholdt. Det var skønt endelig at kunne mødes igen. Vejret var i særklasse og humøret var højt.
Sommerfesten aug. 2020

Den blev lidt anderledes pga. covid 19. De 29 deltagere var meget opmærksomme på passende afstand og brug af hånddesinfektion. Trods for lidt regn, havde vi en meget hyggelig dag med div. spil og god fællessang efter vor nye sanghæfte, godt akkomponeret af keybord og trompet, super godt. Tak til Fællesskabsudvalget.

Sankt Hans den 23. juni 2020

Pga. Corona blev Sankt Hans bålet i Hessum Park aflyst.
I Abf Egen havde vi bål på tømmerflåde med en uhyggelig heks.
En dejlig sommeraften hvor grillen er tændt, den medbragte mad bliver tilberedet og nydes i hyggeligt selskab.
Under bålets nedbrænding, synges Midsommervisen og efterfølgende læser Søren, Dannie Druehyld, udpluk fra Heksens Håndbog, uhyggeligt.

Sommerfesten 24. august 2019

Sommerfesten blev holdt på en af årets varmeste dage og bød på kagebord, instruktion i cubansk dans og sang, fællesspisning og dans til langt ud i den varme nat.
Gullashfestival 2019
 
D. 10. marts 2019 blev den årlige gullaschsuppe igen forberedt over bål på bålpladsen.
Vejret var ret lunefuld. Fra tidelig morgen skinnede solen. Senere voldsom haglvejr som gik over i regn, men senere på formiddagen skinnede solen.
De 7 Baroner trossede vejret og kl 13 kunne man servere den traditionsrige suppe.
Der var igen god tilslutning, 25 beboere nød tilsyneladende suppe og fælleskabet .
 
 
 
Fastelavn og Gullash den 7. februar 2016
Juleglögg den 20. december 2015
Sommerfest den 28. august 2015
Vedligeholdelsesdag 5. oktober 2014
 
Vedligeholdelsedag den 29. april 2014

Julegløgg den 22. december 2013

Sommerfest den 25. august 2013

Gullaschfestival og fastelavn den 10. februar 2013
Fastelavn lå tidligt og i forbindelse med vinterferien, men alligevel god tilslutning, ca. 50 børn og voksne.
Det var bidende koldt fra øst og solen holdt fastelavn et andet sted. Gullaschbaronerne hyggede sig som sædvanlig med tilberedning af gullaschsuppen. Udklædningen var som etiketten foreskriver til fastelavn.

Sommerfest den 1. september 2012

Som sædvanlig var der høj sol og temaet var i år: "Kend din by , Hald Ege". Poul Christensen, født og opvokset i Hald Ege, guidede i byen, fortalte om byens historie, byens bygninger og tilhørende anekdoter, på en yderst inspirerende og spændende måde. En rigtig god oplevelse. Der blev grillet og lavet bålmad til aftenens fællesspisning. En bedre gourmetmiddag blev resultatet af beboernes madkunst. Som tidligere, næsten fuld tilslutning og en rigtig god og hyggelig eftermiddag/aften.

Vedligeholdelsesdag den 22. april 2012

Fra det grønne udvalg blev der lagt op til at man i forbindelse med løsning af opgaverne, kunne snakke om hvilke værdier der har betydning for livet i vores andelsforening. Som det fremgår af billederne, var der som sædvanlig glæde ved at forskønne vores dejlige område. Sædvanen tro, var der rigeligt med lækkert hjemmebagværk og hyggeligt samvær.

Gullaschsuppe og fastelavnsfest den 19. februar 2012

Et godt samarbejde mellem Aktivitetsudvalget og Gullaschbaronerne resulterede igen i en rigtig god dag for børn og voksne. Tilslutningen var som sædvanlig særdeles god trods den bidende kulde. Februar solen skinnede det meste af dagen, og trods kulden, havde vi en dejlig dag med højt humør.